Sikkerhed er en selvfølge!

SIKKERHED / GDPR

Vores arbejde med at etablere The Data Company startede efter EU-forordningen af april 2016. Det betyder også at I alt, hvad vi gør og laver, har vi kunnet sikre, at alle systemer overholder de nye elementer i GDPR, herunder ”Privacy by design” og ”Privacy by default”.

Al data håndteres naturligvis under hensyntagen til netop GDPR, gældende lovgivning samt tidssvarende sikkerhedsniveauer. Når data skal udveksles og/eller formidles, benyttes i vid udstrækning SSL-, TLS-kryptering i API ‘er, på hjemmesider samt på egentlige SFTP- og FTPS-løsninger.

For alle forhold arbejder vi ud fra indgåede databehandleraftaler, der skal sikre, at den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning overholdes i forbindelse med overførsel og behandling af personoplysninger. Databehandleraftalen fastlægger de forpligtigelser, der relaterer sig til behandling og beskyttelse af personoplysningerne som vi arbejder med for vores kunder, herunder en klar og entydig instruks.

Vi er som databehandler forpligtet til at sikre, at behandlingen af personoplysningerne overholder den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning i Danmark, herunder Persondataforordningen (Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016), og heraf afledt national lovgivning.

Vi ønsker at lade transparens være et nøgleord. Vi ønsker at være stærkt medvirkende til at sikre, at vores kunder oplyser individer om deres rettigheder, og det skal i vores arbejde være kommunikeret klart og forståeligt, hvordan personoplysningerne behandles.

The Data Company er et datahus, hvor vi hjælper vores kunder med at købe leads til salgsarbejdet, lave dataanalyse, formidle data til CRM og telemarketingsystemer, vaske og berige data, skabe overblik og gennemsigtighed på vores kunders egen data og meget meget mere – vi kalder det ”god data”!
The Data Company

Ny Banegårdsgade 48
DK-8000 Århus C

+45 7070 5000
info@thedatacompany.dk

CVR: DK39847604
KONTO: 7110 - 0002411775
The Data Company er en del af The Company Group

Vi bruger cookies!

The Data Company benytter 1. og 3. parts cookies til statistik for at forbedre brugeroplevelsen samt vores kommunikation. Du kan altid slette cookies igen i din browser

OK