fbpx
Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

Lungeforeningen er en patientforening og en sygdomsbekæmpende forening. De arbejder for at skabe mere fokus på lungesygdomme, behandlingen af disse og for at sikre, at alle med en lungesygdom og deres pårørende får støtte, viden og en bedre hverdag. Læs her om Børnelungefonden og Danmarks Lungeforenings Fond

Sex og Samfund kæmper for alles rettigheder til at bestemme over ens egen krop og seksualitet. Gennem viden og uddannelse hjælper Sex og Samfund unge som gamle, med at forstå, respektere og elske både deres egen og andres køn, seksualitet og kroppe. Læs mere om Sex og Samfunds arbejde her.

NutraQ er en international virksomhed inden for sundheds- og skønhedsindustrien. De arbejder på en bæredygtig måde for at udvikle, producere og distribuere en bred vifte af produkter af høj kvalitet direkte til forbrugeren gennem en digital og abonnementsbaseret forretningsmodel. NutraQ er blandt andet kendt for deres produkt VitaePro.

Krifas historie er også en fortælling om en organisation, der trods modgang holdt fast i ønsket om at være noget andet og noget mere. Krifa vil skabe god arbejdslyst for mennesker og påvirke arbejdspladser og samfundet i retning af bedre arbejdslyst. Med sine 190.000 medlemmer er Krifa i dag den fjerde største fagbevægelse i Danmark. Krifas mission er at fremme god arbejdslyst hver dag – for medarbejdere, medlemmer og samfund. 

Daica er en rå salgsorganisation HELT ind til benet. De går op i at deres medarbejdere er de bedste performere på markedet og at deres kunder er de gladeste i landet. Integritet er nøgleordet i deres forretning. Og de lover ikke noget de ikke kan holde. De skræddersyer et hvert samarbejde ud fra deres kunders forventninger og ønsker til resultater og kvalitet.

Norlys forsyner over 1 million adresser med elektricitet og internet – både i byerne og på den yderste markvej. Norlys skaber bedre muligheder for den enkelte og kæmper for den grønne omstilling og et mere digitalt Danmark. Med 709.000 andelshavere, cirka 1,5 millioner kundeforhold og 2.500 medarbejdere er de Danmarks største energi- og telekoncern. Norlys ejer Stofa, Boxer og N1.

VirkPlan er et konsulenthus med speciale i BI-koncepter samt projekt- og forandringsledelse. The Data Company samarbejder meget tæt med VirkPlan, bl.a. omkring opsætning af BI-Dashboards til performanceoptimering for vores kunder.

The Call Company er også en del af The Company Group og har stor erfaring inden for bl.a. telemarketing, kundeservice, fundraising, support, omstilling, mødebooking og lead-screening. The Data Company arbejder tæt sammen med The Call Company omkring bl.a. leadscreening og decideret telemarketingkampagner på vegne af vores kunder. 

Scroll til toppen