fbpx
Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

Geomatic er et nordisk data- og analysehus med speciale i data science og data management. The Data Company samarbejder meget tæt med Geomatic, bl.a. omkring nummeroplysningsdata og berigelse af B2C data med Conzoom®

The Right People arbejder med at skabe overblik over kontaktpersoner i dansk erhvervsliv, vha. kilder som jobannoncer og sociale medier m.m. The Data Company samarbejder med The Right People omkring berigelse af B2B data med relevante kontaktoplysninger.

VirkPlan er et konsulenthus med speciale i BI-koncepter samt projekt- og forandringsledelse. The Data Company samarbejder meget tæt med VirkPlan, bl.a. omkring opsætning af BI-Dashboards til performanceoptimering for vores kunder.

The Call Company er også en del af The Company Group og har stor erfaring inden for bl.a. telemarketing, kundeservice, fundraising, support, omstilling, mødebooking og lead-screening. The Data Company arbejder tæt sammen med The Call Company omkring bl.a. leadscreening og diciderede telemarketingkampagner på vegne af vores kunder.

Global Alphatech er et affiliate marketing bureau, som bl.a. er specialiseret i at generere permission leads online, via et effektivt samarbejde med en række publishers, som hjælper med at generere trafik til bureauets websites, hvor de opsamler marketing permissions fra de besøgende, hvorefter de kan sendes som leads til f.eks. The Data Companys kunder.

AdSalsa er et affiliate marketing bureau, som bl.a. er specialiseret i at generere permission leads online, via et effektivt samarbejde med en række publishers, som hjælper med at generere trafik til bureauets websites, hvor de opsamler marketing permissions fra de besøgende, hvorefter de kan sendes som leads til f.eks. The Data Companys kunder.

Principium er et affiliate marketing bureau, som bl.a. er specialiseret i at generere permission leads online, via et effektivt samarbejde med en række publishers, som hjælper med at generere trafik til bureauets websites, hvor de opsamler marketing permissions fra de besøgende, hvorefter de kan sendes som leads til f.eks. The Data Companys kunder.

Nord&Roed er et affiliate marketing bureau, som bl.a. er specialiseret i at generere permission leads online, via et effektivt samarbejde med en række publishers, som hjælper med at generere trafik til bureauets websites, hvor de opsamler marketing permissions fra de besøgende, hvorefter de kan sendes som leads til f.eks. The Data Companys kunder.

eGentic er et affiliate marketing bureau, som bl.a. er specialiseret i at generere permission leads online, via et effektivt samarbejde med en række publishers, som hjælper med at generere trafik til bureauets websites, hvor de opsamler marketing permissions fra de besøgende, hvorefter de kan sendes som leads til f.eks. The Data Companys kunder.

WeMarket er et vækstbureau med speciale i online markedsføring inden for SoMe, nyhedsbreve, websites og SEO. Vi samarbejder med WeMarket omkring mere eksklusive kampagner for vores kunder, hvor WeMarket hjælper med at designe kampagner eller skabe trafik til kampagnerne.

Response Finance er et affiliate marketing bureau, som bl.a. er specialiseret i at generere permission leads online, via et effektivt samarbejde med en række publishers, som hjælper med at generere trafik til bureauets websites, hvor de opsamler marketing permissions fra de besøgende, hvorefter de kan sendes som leads til f.eks. The Data Companys kunder.

VIP response er et affiliate marketing bureau, som bl.a. er specialiseret i at generere permission leads online, via et effektivt samarbejde med en række publishers, som hjælper med at generere trafik til bureauets websites, hvor de opsamler marketing permissions fra de besøgende, hvorefter de kan sendes som leads til f.eks. The Data Companys kunder.

Smart Response er et affiliate marketing bureau, som bl.a. er specialiseret i at generere permission leads online, via et effektivt samarbejde med en række publishers, som hjælper med at generere trafik til bureauets websites, hvor de opsamler marketing permissions fra de besøgende, hvorefter de kan sendes som leads til f.eks. The Data Companys kunder.

Luna Park Media er et affiliate marketing bureau, som bl.a. er specialiseret i at generere permission leads online, via et effektivt samarbejde med en række publishers, som hjælper med at generere trafik til bureauets websites, hvor de opsamler marketing permissions fra de besøgende, hvorefter de kan sendes som leads til f.eks. The Data Companys kunder.

LeadFamly tilbyder spilbaseret software til livscyklusmarkedsføring på abonnementsbasis, hvilket gør det muligt for virksomheder i enhver branche at oprette forbindelse, engagere og udvikle forretninger overalt i kundens livscyklus. The Data Company samarbejder med LeadFamily omkring levering af spilbaseret software til f.eks. anskaffelse og vedligeholdelse af markedsføringspermissions.

Leadinfo er en data/software virksomhed som primært hjælper B2B virksomheder til at konvertere aktivitet på virksomhedernes websites til salgsleads via effektiv databerigelse og dashboard-løsninger.
Vi samarbejder med LeadInfo for bedst muligt at kunne hjælpe B2B virksomheder til effektiv lead-generering.  

I The Data Company gør vi en dyd ud af at samarbejde med andre virksomheder, som har forstand på, det de laver. Vi prøver ikke at løse opgaver, vi ikke har kompetencer til, for det giver meget bedre mening både for os og vores kunder at overlade det til dem, der har forstand på det.

Derfor er vi også meget stolte af de samarbejdspartnere, vi har, og vi har udvalgt dem ud fra deres kompetencer.

"I The Data Company har vi stor og dokumenteret erfaring med at automatisere og optimere vores kunders salgs-pipeline gennem optimeret lead-indkøb, effektiv databerigelse og struktureret performance-monitorering. Vores setup er enormt simpelt, men det virker, og de fleste kunder bliver faktisk overraskede over både hvor effektiv og hvor billig vores SaaS løsning til leadindkøb og salgsoptimering er."
Scroll til toppen