fbpx
Opbevaring og behandling af data

Opbevaring og behandling af data

Spørgsmålene er mange, når det kommer til GDPR, og svarene er ikke altid helt entydige

Hvor lang tid må du gemme din kundedata? Hvad må du bruge dem til? Hvilke informationer må du gemme? Hvem må få adgang? Hvilke lande må dine servere med kundedata stå i? Hvad skal der stå i en databehandleraftale? 

Selvom du har helt styr på reglerne, kan det I mange tilfælde være uhyre effektivt, at gennemføre løbende tredjepartsvurderinger af om alle regler er overholdt, ikke mindst hvis din virksomhed deler data med andre virksomheder i forbindelse med indsamling eller behandling af din kundedata, eller hvis du arbejder med store mængder data og mange kunder.

På grund af vores store erfaring på området, tilbyder vi også at gennemføre stikprøvekontroller og audits på dine øvrige databehandlere og evt. på din egen virksomheds databehandling – dog udelukkende med fokus på salgsleads og permissions.

Via vores online dashboard kan du få et realtidsbillede af, hvordan dine leverandører performer i forhold til compliance, og derudover kan du månedligt modtage en fuld rapport, som tydeligt viser eventuelle risikoområder og potentielle faldgruber hos dig selv eller blandt dine leverandører. Derigennem kan vi tilbyde en meget høj grad af sikkerhed for at alt databehandling gennemføres i overensstemmelse med gældende regler og henstillinger fra f.eks. Forbrugerombudsmanden og Datatilsynet.

Hvis mange har adgang til dine kundedata, hvis du påtænker at genanvende tidligere indsamlede permissions, og/eller hvis du deler dine permissions med f.eks. partnerselskaber, så kan det være en god idé at få et eksternt tjek af din GDPR compliance. En effektiv fremgangsmåde kan også være at kigge nærmere på vores permission-database, hvor vores compliance manager, i samarbejde med dig, opsætter sikre regler for dataanvendelse og lagring i forbindelse med opsætning af databasen.  

Scroll til toppen