fbpx
SFTP-server

SFTP-Server

En nem, sikker og billig løsning

En SFTP-server et godt valg, hvis du vil have en nem, sikker og billig løsning på at få samlet dine indkøbte salgsleads et sted. Vi afleverer løbende opdateret data på en SFTP-server i det format, der passer dig, og henter dem igen i en samlet fil, når det passer dig.

Fordelen for dig er, at alle dine salgsleads bliver samlet i en kanal, inden du bruger dem, og på den måde er det muligt at undgå redundant data samt at vaske og berige dine salgsleads ensartet, inden du tager dem i brug.

Af hensyn til datasikkerhed deler vi ikke persondata eller andre større datafiler via e-mail hos The Data Company. Til gengæld er det både let og billigt at komme i gang med data- og lead-levering gennem en SFTP server. Det fungerer på den måde, at vi opretter dig som bruger af et specificeret bibliotek på vores server, hvorefter vi sender dig et link samt et unikt brugernavn og et midlertidigt password. Hvorefter kan du ganske let logge ind online og dele eller hente lige præcis den data, der er behov for.

Ulempen ved en SFTP løsning er, at vi ikke kan levere og/eller modtage data i realtid, som vi kan via f.eks. en API integration. Det betyder bl.a., at vi ikke kan levere performance dashboards og automatisk tilbagekald af permissions, hvis du vælger en SFTP løsning, og derudover indebærer løsningen også lidt mere manuelt arbejde for dig, da du selv skal up- og downloade den data, du har behov for. Løsningen er dog alligevel rigtig god for dig, der ikke har behov for automatisering eller f.eks. til en test, inden vi implementerer en fuldt integreret løsning.

Scroll til toppen