fbpx
API integration

API integration

Få dine leads leveret direkte i dit CRM- eller ringe-system

Med en API integration opkobler vi vores system til de systemer, du bruger, og samler dit data automatisk. Samtidigt leveres dataene tilbage til dine CRM- og telemarketing-systemer med det samme, så du kan agere på de indkøbte salgsleads, så snart du har modtaget dem. Erfaringsmæssigt performer salgsleads bedre, jo hurtigere du kontakter dem.

Fordelene ved en API integration er ikke alene, at du sparer administration og minimerer manuelle fejl, men også at det bliver muligt at få et realtidsoverblik over, hvordan de forskellige lead- og salgskanaler performer, hvormed du kan se, hvorfra du får de bedste salgsleads, og hvilke salgs- og markedsføringskanaler der er mest effektive.

Tilbagekaldelse af forbrugertilsagn (Permission withdrawal)

En yderligere og meget vigtigt fordel ved at etablere en API integration er muligheden for automatisk tilbagekaldelse af forbrugertilsagn. Hvis en forbruger ønsker at tilbagekalde en tidligere afgiven tilladelse til at blive kontaktet, skal denne tilbagekaldelse respekteres, og det er direkte ulovligt at kontakte en forbruger, som har tilbagekaldt sit tilsagn. Hvis man benytter sig af flere salgs- og markedsføringskanaler og muligvis også flere lead-kanaler, kan det være svært at sikre en effektiv tilbagekaldelse.

Vi har god erfaring med at koble vores SaaS løsning direkte op på de fleste almindelige TM-dialers, CRM systemer og SoMe kanaler, og det giver dig en masse fordele, som f.eks. at du kan sikre, at du kun indkøber de mest relevante leads, du kan route dine leads til den kanal, der er mest effektiv, eller du kan kombinere din SoMe marketing med dine TM kampagner for at få et optimalt udbytte. En integreret løsning giver også mulighed for at implementere vores performance dashboards, som giver dig transparens og indsigt til at optimere dine kampagner effektivt, f.eks. ved at sikre at du kan følge din customer aquisition cost, se og optimere din customer retention, eller følge med i return on investment på specifikke kampagner.

Ulempen ved en API integration er, at det tager lidt længere tid at komme i gang, og at det koster en smule mere i abonnement, sammenlignet med en SFTP løsning.   

Scroll til toppen